Hirdetőtábla
2013 04.07

Az összes (tényleg sok) lista bajnokságonként, zip-be csomagolva
ORB - ORB géposztályonként
Rallye2 - Rallye2 géposztályonként
RTE
2013 04.07

Az utolsó gyorsaságin nem változott a helyzet az első három helyen. A magyar bajnokság szezon nyitóját, az Eger ralit a Kazár-Szőke kettős nyerte, megelőzve a Herczig-Bacigál párost és a szlovák Melicharek-Melicharek duót.
2013 04.07

Egy gyorsaságival az Eger rali vége előtt eldőlni látszik az első hely sorsa. Bár, autósport esetében ilyet merész kijelenteni, de ha megnézzük azt, hogy az egész futam alatt hibátlanul teljesített a Kazár-Szőke kettős, akkor nem valószínű, hogy az utolsó, hét kilométeren kicsúszik a kezükből a győzelem.

2013 04.07

Elkezdte az utolsó kört az ORB mezőnye. A biztos előny birtokában már visszább is vehetne a tempóból a Kazár-Szőke kettős, de nem dőltek hátra, mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a szarvaskői pályán négy másodperccel jobb időt futottak, mint az előző körben.

2013 04.07

A Rallye2 mai második gyorsasági szakaszán, az egerbaktai elágazóban balesetet szenvedett a Gyarmati-Bibliák kettős.

2013 04.07

Az Eger rali befejező napjának első köre változást hozott az élmezőnyben. Mivel Kazár Miklós zsinórban nyerte a gyorsaságikat, így az élen továbbra is a Xsara WRC-vel versenyző csapat áll.

2013 04.07

A tegnap esti, a beíróban történt baleset négy sérültje a körülményekhez képest jól van – kaptuk az információt dr. Valler Krisztián verseny orvostól, aki ez ügyben konzultált az egri Markhot Ferenc kórház orvosával, dr. Gyurina Lászlóval.

2013 04.07

Herczig iparkodik

Nem lehet panasz Herczig Norbertre. Padlóig nyomja a gázpedált, a határon autózik a szuper 2000-es Skoda Fábiával, de nincs mit tenni, ezeken a pályákon verhetetlen Kazár és a Xsara. A másik Citroent, a Melicharek által kormányzott C4-est azonban legyőzték a bátori hosszú gyorsaságin, így egy kicsit közelebb lopták magukat a szlovák ellenfélhez, de egyelőre maradtak a harmadik helyen.

2013 04.07

Már reggel kihozták a parc ferméből Trencsényi József autóját. A pilóta édesapja hirtelen rosszul lett, így kénytelen volt feladni a versenyt, haza utazott, noha, a 3-as kategóriában az első helyen álltak.

2013 04.07

Az Eger rali befejező napjának első gyorsaságiján sem veszített előző napi lendületéből a Kazár-Szőke kettős, így nem csoda, hogy a pályák szélén a szurkolók már szinte biztosra vették a győzelmüket.

2013 04.07

Ezekben a percekben elkezdődött az Eger rali befejező napja. Az ORB mezőnyében hatvanöt páros maradt versenyben. Tegnap este a célba érkezés után még történt egy s más, ami ha nem is jelentősen, de módosította az időeredményeket.

2013 04.06

Szinte még el sem kezdődött a Rallye2 versenye az Eger ralin, amikor az esti gyorsaságin, ami ennek a mezőnynek az első szakasz volt, baleset miatt félbe kellett szakítani a futamot.