2016.04.03 13:04 A vasárnapi szervizben mondták

Spitzmüller Csaba, Béres László (Mitsubishi Lancer EVO IX R4): „Tetszett az első kör, habár a második szakasz érdekes volt, kicsit ügyességi jellegű ezzel a sok lassítóval, de ez mindenkinek egyforma. A gumiválasztással azt hittük, hogy mellényúltunk, de szerencsére a végére beérett.”

Kazár Miklós, Ferencz Ramón (Ford Fiesta R5): „Hatalmasat ugrattunk, nagyon tetszett! Az utolsó gyorson sikerült Norbit és Bandit is megvernünk. Elég sokat állítottunk, keményítettünk már az autón, meg kell tanulnunk, de elégedettek vagyunk a választással.”

Balogh János, Holczer Dániel ((Mitsubishi Lancer EVO IX.): „Lehetett volna jobb, a tegnapi beállításaink ma nem megfelelőek. Kicsit be vagyunk korlátozva, sajnos ennyi telik tőlünk, ami úgy tűnik nem elég… Próbálunk a szervizben valamit állítani az autón, de nagyon szűk keretek között mozoghatunk.”

Hadik András, Kertész Krisztián (Ford Fiesta R5): „Egyelőre az adok- kapokból, én most csak kapok. Nem tökéletes az autó nem akar leforogni, most kaptunk infót az angoloktól, ezt módosítjuk. Ettől függetlenül ezzel a második helyen is boldogok vagyunk, ha ezen a helyen célba érünk örülni fogunk, jó kezdete lesz az évnek.”

Ollé Sándor, Tóth Zsolt (Ford Fiesta S2000): „Jó volt, csak van valami az autóval, a felső tartományokban nem akar annyira húzni, sokszor beledadog, lehet, hogy a gyertya rendetlenkedik.”

Botka Dávid, Bazsó Attila (Mitsubishi Lancer EVO IX R4): „Háromszor mentünk abszolút második időt, jó ritmusban autózunk, igyekszünk tovább gyorsulni. Szeretnénk megnyerni a power stage-et és egy helyet előrébb lépni.”

Ifj. Kiss László, Varga Zsuzsanna (Ford Fiesta R5): „Jó volt a mai első kör, de valószínűleg tegnap elfáradtunk, mert nem igazán találjuk a ritmust. Az autó tökéletesen működik.”

Vincze Ferenc, Kuti Péter (Mitsubishi Lancer EVO IX.): „Az első szakaszt még elspóroltuk, de szerencsére a második kettő jól sikerült, a harmadik gyorsaságit meg is nyertük. Eddig minden tökéletes, reméljük így is marad!”

Médiapartnerünk

Egerben vagy online

Támogatók