2016.03.20 22:26 Elmebajnokság

Az Ollé-Tóth kettős nagyon boldog, hogy végre maga mögött tudhatja a 2015-ös esztendőt. A sorozatos balszerencse után, most egy megfontolt, higgadt, összeszedett versenyzésre készül, hogy újra visszalépjen az előkelő helyezettek közé…

Indul a 2016-os idény, ilyenkor szinte mindenki bemutat valamilyen újdonságot, Ti azonban a kudarcos 2015-ös év után sem változtattok…

A csapatunk a régi, az autó maradt a Fiesta és a jobb egyből továbbra is Zsolti segít. Az autó egy nagy felújításon esett át, kijavítgattuk azokat a karosszériahibákat, amelyeket egész évben okoztunk neki. Igazából szeretnénk magunkat túltenni a 2015-ös éven, mert sajnos nem a versenyzésre kellett koncentrálnunk, éppen ezért ezután teljesen kivonjuk magunkat a sportpolitikából, csak a versenyzésre figyelünk.

Ha pedig versenyzés, akkor közeledik az idénynyitó egri futam, amin hol jól, hol eséssel tarkítva versenyeztek…

Valóban, az elmúlt évben egy nagyon jó helyről kellett búcsúznunk egy komolyabb esést követően. Emlékezetes volt a számunkra is, egy új abronccsal mentünk, amit nem teszteltünk előtte, idén ez már nem fordulhat elő, hiszen az a gumi már nem használható. Koncentráltan, felkészülten állunk oda a rajtvonalhoz, pontosan emiatt megyünk az orfűi tesztversenyen és tartunk egy önálló tesztet is.

Kedveled ezeket a pályákat?

Igen, ezek a szakaszok, nagyon fekszenek nekünk, pontosan arról szól, hogy megfelelően gyors és az autó határait feszegeti. Amikor mentünk, illetve amíg mentünk mindig jó időeredményeink voltak, csak sokszor nem tudtuk befejezni. Az ominózus Egerbocs gyorsasági ebben az évben is lesz, amin már kétszer estünk, harmadjára semmiképpen sem szeretnénk… Sőt, ebben az évben egyáltalán nem szeretnénk hibázni, még ha ennek az is lesz az ára, hogy kicsit lassabban kell mennünk.

Mi lesz a taktika?

Higgadtabban, megfontoltabban fogunk versenyezni, az év végi eredményre koncentrálva, egy nagyon eredményes végjátékban bízva!

Médiapartnerünk

Egerben vagy online

Támogatók