2016.03.29 17:57 Hátrahagyva a balszerencsét

Megkezdte 2016-os idényét az AS Rallyesport Europe versenypárosa Ollé Sándor és Tóth Zsolt. A sorozatos balszerencse után, most egy higgadt, összeszedett versenyzésre készül, ennek volt első állomása az orfűi teszt verseny.

Ollé Sasa- Tóth Zsolt: „Minden maradt a régiben, a csapat, az autó és a navigátorom, Zsolti is. A Fiesta azonban a sorozatos eséseket követően, egy teljes felújításon esett át, kijavítottuk azokat a karosszériahibákat, amelyeket egész évben okoztunk neki. Az orfűi verseny éppen emiatt volt annyira fontos, hogy nemcsak mi szokjuk az autót, hanem a Fordot is megnézhessük éles bevetésben. Nagyon jó hangulatban telt az egész hétvége, folyamatosan teszteltük, állítgattuk a Fiestát. Jó időket autóztunk annak ellenére, hogy előjöttek kisebb- nagyobb hibák. Újra is programoztuk és a végére nagyon jól összeállt minden, így nagyon bizakodva várjuk az idénynyitó Eger Rallye-t.

Közel öt hónapja nem ültünk az autóban, de már az első kör után magabiztosan vezettük a Fordot, könnyű volt beleszokni. Ebben az évben szeretnénk sokkal precízebben és biztonságosabban menni, nem biztos, hogy ez a minden mindegy, vagy a semmi nem számít elv fog nálunk működni, mert nagyon magas volt a tavalyi költségvetésünk, amit ebben az esztendőben már nem bírunk el, de legalább ismerjük az autó határait.

Az orfűi pályák fantasztikusak voltak, mi kétszer annyit mentünk, mint a mezőny, mert értékelésen kívül teszt jelleggel indultunk, így adott volt ez a lehetőség, igazából az időket nem is néztük, csak magunkhoz képest szerettünk volna gyorsulni.  Koncentráltan, felkészülten várjuk a 2016-os esztendőt, így az egri rajtot is, pontosan emiatt indultunk az orfűi tesztversenyen, hogy legyen bennünk némi versenykilométer.”

Médiapartnerünk

Egerben vagy online

Támogatók