2016.04.05 22:23 El kell hinni, sok van benne…

Nem tartott sokáig Baksai László és Ifj. Kuncz Dezső első közös versenye, az Eger Rallye, hiszen a BMW-vel autózó duó terveit a második gyorsasági szakasz után törte össze BMW-jük motorja, amely a bátori gyorsasági után egyszerűen felfőtt, feladásra kényszerítve ezzel a srácokat. A rövidke évadnyitóról Baksai Lacit kérdeztük.

Tovább

2016.04.05 22:20 Kétszer is azt hitték: vége!

Néhány pontért jött Egerbe, aztán az abszolút győzelemért járó 20 ponttal és a legnagyobb kupákkal a tarsolyában térhetett haza az évadnyitó futamról Neukirchner Andris és Guzi Robi, akik életük második összetett sikerét érték el a Rallye2 Bajnokságban. Érdekesség, hogy mindez egymás után sikerült megszerezniük. Két necces helyzetük is volt a srácoknak az Eger Rallye során, de amit elrontott András, azt némi szerencsével ki is javította, majd taktikusan beosztva az előnyt végül bezsebelték a győzelmet egy idegőrlő felkészülés után. Neukirchner Andrist kérdeztük. 

Tovább

2016.04.04 19:59 Neukirchner András zsinórban a második győzelemét aratta

Remek hangulat, kitűnő időjárás és sok-sok lelkes szurkoló várta a Rallye2 mezőnyét is az Eger Rallye klasszikus, izgalmas, tempós gyorsasági szakaszai mentén, amelyek az évad első megmérettetésének adtak ezúttal is otthont. A leggyorsabb a Neukirchner András-Guzi Róbert duó volt, akik életük első Pécsett aratott abszolút győzelme után újra a mezőny élén zártak, megelőzve a Vizelli Károly-Vizelliné Jobbágy Éva valamint a Szauer Gergő-Rácz László párosokat.

Tovább

2016.04.02 14:37 Rajt előtt a Rallye2

Vasárnap már a Rallye2 versenyzői is kigördülnek az aszfaltra a 11. Eger Rallye-n, ám a szombati napot még a másnapi felkészülés jegyében töltötte a mezőny. A pályabejárás mellett a technikai átvétel is várt a Rallye2-es versenyzőkre, akiket a Hotel Eger halljában, az adminisztratív átvétel helyszínén kérdeztünk meg arról, hogy milyen tervekkel érkeztek az évadnyitó versenyére.

Tovább

2016.04.02 07:56 Készen állnak az Eger Rallyra a Korda Racing juniorok

Április első napjaiban a Korda Racing Junior tagozata is megkezdi a 2016-os versenyszezont, az Eger Rallyn a Balics Ákos/Borsfai Dávid és az ifjabb Vizelli Károly/Vizelliné Jobbágy Éva párosok képviselik a csapat színeit.

Tovább

Médiapartnerünk

Egerben vagy online

Támogatók